Ετοιμοι να φορέσουν τα γαλανόλευκα οι Αντετοκούμπο!

Η μεγάλη στιγμή των αδερφών Αντετοκούμπο για να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος φαίνεται ότι πλησιάζει! Πιο συγκεκριμένα, τα εμπόδια που υπήρχαν για την άδεια παραμονής και την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και η διαδικασία φέρεται να έχει μπει στην τελική ευθεία!

Το παράθυρο που έψαχνε η ΕΟΚ βρέθηκε καθώς  η ελληνική ιθαγένεια μπορεί να απονεμηθεί “σε άτομα που προσφέρουν εξυπηρετικές υπηρεσίες στη χώρα”.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που θεωρεί, όχι άδικα, ότι τα δυο αδέρφια μπορούν να αποτελέσουν βασικά στελέχη πρώτα των μικρών και εν συνεχεία της μεγάλης εθνικής ομάδας, μίλησε με τον υπουργό εσωτερικών Ε.Στυλιανίδη την περασμένη εβδομάδα.
Λέγεται ότι από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση άδειας παραμονής που οδηγεί και μαθηματικά στην έκδοση διαβατηρίου. Θα περάσουν επίσης από συνέντευξη σε σχετική επιτροπή, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα ώστε να αποδειχθεί και η ενσωμάτωσή τους στην χώρα μας. Όλα αυτά ως το τέλος Απριλίου…

Πηγή: sport24.gr