«Ετοιμοι στην πρεμιέρα»

Μετά τις δύο απανωτές ήττες στα παιχνίδια προετοιμασίας, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Πόλις Καλλιθέας (65-50), κάτι που χαροποίησε τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο προπονητής της Ενωσης δεν στάθηκε βέβαια τόσο στο αποτέλεσμα, όσο στην άμυνα που παρουσίασε η ομάδα του στο γήπεδο.

«Βγάλαμε αρκετές καταστάσεις. ίναι ευχάριστη η επιστροφή του Γκιζόγιαννη, αν και φάνηκε ότι του λείπουν αγώνες. Από την άλλη, μας έλειπε βέβαια ο Βεσκούκης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων στην “Ωρα για σπορ” ο Βαγγέλης Ζιάγκος. «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη και ανταγωνιστική η κατηγορία. Εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά» πρόσθεσε ο προπονητής του “δικεφάλου”.

Πολυτάρχου: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ο Μιχάλης Πολυτάρχου, που ήταν πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Πόλις Καλλιθέας, ο οποίος σχολίασε για την πρεμιέρα με τον Εσπερο ΑΟΠΑ: «Είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Είναι νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, κάτι που πιστεύω ότι την καθιστά δύο φορές πιο δυνατή ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που θα παίζει στην έδρα της. Δουλεύουμε συνέχεια κάθε μέρα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας, που περιμένουμε να μας ενισχύσει και στην πρεμιέρα».