Ετοιμοπόλεμος για το ΑΣΕΑΔ ο Πανερυθραϊκός εάν καταστεί αναγκαίο

Τα τελευταία 24ωρα έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες που θέλουν την ομοσπονδία να σκέφτεται τη διατήρηση των 16 ομάδων στην Α2 και τη συμπλήρωση των θέσεων με επιλαχούσες από τη Β΄ εθνική. Η συγκεκριμένη πληροφορία η οποία βέβαια έχει διαρρεύσει σαν… ράδιο αρβύλα, έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στους συλλόγους. Πολύ δε περισσότερο σε εκείνους που είχαν αγωνιστεί στα play out κι διεκδικώντας μέσα από αυτή τη διαδικασίσα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Panerythraikos-logoΑπό τη στιγμή που η πληροφορία δεν έχει διαψευστεί από την ομοσπονδία είναι εύλογο σωματεία τα οποία έχουν έννομο συμφέρον να παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις και να προετοιμάζονται. Όπως κάνει κι ο Πανερυθραϊκός, με το σύλλογο να ανακοινώνει πως σε περίπτωση που ισχύσει αυτή η φήμη, τότε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να προστατεύσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Μετά τις φήμες που ακούγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σχετικά με την διατήρηση των 16 ομάδων στην Α2 Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική σεζόν 2016-17, με την συμμετοχή επιλαχόντων ομάδων από την Β΄ Εθνική και όχι με τις ομάδες που συμμετείχαν, στα τελικά χωρίς λόγο ύπαρξης Play out, βάση προκηρύξεων, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που τα παραπάνω, μας κοινοποιηθούν και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ομάδα μας θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ , προστατεύοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα της.

Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ”