Ετοιμος για… Κω ή Λέρο

Την τιμωρία που θα του επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο του αγώνα με τον ΟΦΗ περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Διαγόρας. Ανεξάρτητα, πάντως, από το μέγεθος της τιμωρίας, οι Ροδίτες δεν… σκοπεύουν να παίξουν σε άδειο γήπεδο, αφού ακόμα και στην περίπτωση που τιμωρηθούν με αποκλεισμό της έδρας, ίσως αιτηθούν να παίξουν στην Κω ή στη Λέρο, νησιά που απέχουν πάνω από 200 χιλιόμετρα από τη «βάση» τους, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Από εκεί και πέρα, η μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ διέλυσε τα… σύννεφα πάνω από τη Ρόδο, αφού ο Διαγόρας απομάκρυνε μάλλον οριστικά τον κίνδυνο που άρχιζε να ελλοχεύει μετά τις απανωτές ήττες. Γι αυτό άλλωστε ο Γιάννης Τσακίρης έδωσε διπλό ρεπό στους παίκτες του, ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας.

Ο Διαγόρας χρειάζεται πλέον άλλες δύο νίκες για να σωθεί μαθηματικά και ήδη έχει μαρκάρει στο πρόγραμμα τα παιχνίδια με το Αιγάλεω, τη ΜΕΝΤ και τον Μέγα Αλέξανδρο, τους οποίους υποδέχεται στο γήπεδό του. Παρεμπιπτόντως, εκτός έδρας έχει να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας, την Αναγέννηση Φλόγας και το Στρατώνι…

Πηγή: 12soccer.gr