Ευκαιρία για εμπειρίες για τους μικρούς της Νάξου

Οι πύλες του camp του Πανναξιακού άνοιξαν με τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να είναι έτοιμοι για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος ή και να γνωριστούν με το σπορ. Οι μπάλες του μπάσκετ άρχισαν και πάλι να χτυπούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου με μερικούς από τους πλέον γνωστούς αθλητές του μπάσκετ με εμπειρία στην Α1 κατηγορία να… κατηφορίζουν στο νησί.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μανιακουδάκη και το άγρυπνο βλέμμα του δικού μας Μιχάλη Πολυτάρχου (ανήκει από πέρυσι στην ΑΕΚ την οποία και οδήγησε στην Α2 κατηγορία) οι πρώτοι 16 μαθητές χθες μπήκαν στο παρκέ και είχαν μία πρώτη γνωριμία. Και ο Γιάννης Μανιακουδάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη αυτή γνωριμία και για το επίπεδο που βρίσκονται οι .μαθητές του.

Όμως, τα καλύτερα ξεκινούν από σήμερα με την παρουσία και των Βαγγέλη Καράμπουλα (παίκτης της ΑΕΚ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο) και Θοδωρή Σιούτη (αποτέλεσε βασικό στέλεχος της πορείας που έκανε η Νέα Κηφισιά πέρυσι κερδίζοντας την άνοδο στην Α1 κατηγορία) με τον μεν Καράμπουλα να διδάσκει στα παιδιά κινήσεις κοντά στη ρακέτα, το δε Σιούτη πώς να σταματούν τον αντίπαλο παίκτη καθότι μετρ στην άμυνα. Όσο για τον Πολυτάρχου; Θα τους δείξει πώς να βρίσκουν χώρο στην επίθεση για το σουτ και βέβαια την τελειοποίηση της τεχνικής όσον αφορά το σουτ, που αποτελεί και το βασικό όπλο για έναν καλαθοσφαιριστή. Το πρώτο καμπ θα διαρκέσει έως και τις 19 Ιουλίου και περιλαμβάνει παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1997, 1998 και 1999 και τα οποία ως επί το πλείστον στελέχωσαν πέρυσι την παιδική ομάδα του Πανναξιακού.