Ευχές για το 2013 από τη Νίκη Βόλου

Τις ευχές τους για για το 2013 εξέφρασαν ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Βόλου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη του, τους προπονητές, τους αθλητές και τις οικογένειές τους, καθώς και τους φίλους του Συλλόγου υγεία και ευτυχία για το 2013.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον θα συνεχίσουμε και το νέο έτος να προτάσσουμε και να καλλιεργούμε το αθλητικό ιδεώδες, με αποκλειστικό σκοπό την άθληση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας σε όλα τα τμήματα που λειτουργούν στον Σύλλογό μας. Ευχή και προσδοκία μας για το 2013 είναι να στηριχθεί και να ενισχυθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο η προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών προπόνησης των αθλητών μας και να αναγνωριστεί αυτό το ανιδιοτελές και σοβαρό κοινωνικό έργο που επιτελούμε ως Σύλλογος στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Είναι πιο επίκαιρο από ποτέ να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να μοιραστούμε τις αγωνίες μας για το πιο υγιές κομμάτι του αθλητισμού, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Χρόνια Πολλά σε όλους».