Ευχαρίστησε τους Ικάρους ο Παναθλητικός

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από τις Σέρρες ο Παναθλητικός. Το συγκρότημα των Συκεών ευχαρίστησε θερμά τους Ικάρους για την άριστη φιλοξενία τους, με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 05/03/2016 στο γήπεδο των Σερρών η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Ίκαρων σε ένα παιχνίδι μεγίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Την άνοδο. Ένα γήπεδο το οποίο κατακλείστηκε από φιλάθλους των Σερρών και από παιδάκια των ακαδημιών του σερραϊκού συλλόγου. Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ, τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ, με αποκορύφωμα όταν η ομάδα μας μετά το νικηφόρο για εμάς αποτέλεσμα φώναξε στο κέντρο του γηπέδου, χειροκροτήθηκε από 250 και πλέον ανθρώπους που βρισκόταν στην κερκίδα.

Σαν διοίκηση του συλλόγου νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους των Σερρών για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε. Καλή συνέχεια στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά τιμής, η διοίκηση του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών».