Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ηρακλείου

Επειτα από πολλά χρόνια, το Ηράκλειο αποφάσισε να μετακομίσει από το “μικρό” Λίντο στο μεγαλύτερο γήπεδο της Κρήτης, τα “Δύο Αοράκια”, μία απόφαση που έχει παρθεί από τις αρχές Ιουνίου, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα μέχρι σήμερα. Αυτό ουσιαστικά έκανε η διοίκηση της κρητικής ομάδας με τη σημερινή ανακοίνωση της, ευχαριστώντας παράλληλα το Δ.Σ. του ΕΑΚΗ και όλους τους υπάλλήλους του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Ηράκλειο Ο.Α.Α αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Δ.Σ. του ΕΑΚΗ και όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, για την μακροχρόνια συνεργασία μας. Όλα αυτά τα χρόνια γευτήκαμε μαζί μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες λύπες όπως προστάζει ο νόμος του αθλητισμού. Μα πάνω απ όλα βιώσαμε μια αγαστή συνεργασία που μας οδήγησε σε μια βαθειά αλληλοεκτίμηση.

Νομοτελειακά όλα έχουν ένα τέλος. Η προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας, μας οδήγησε στα Δυο Αοράκια όπου ελπίζουμε να έχουμε μια ανάλογη διαδρομή. Από το ιστορικό και αγαπημένο Λίντο μένουν οι αναμνήσεις και κυρίως οι άνθρωποι που τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία και να υπηρετούν τον αθλητισμό με το ίδιο πάθος.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ».