Ευχαριστήριο του Αετού για την «κίτρινη» φιλοξενία

Μπορεί η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου να μην είχε την κατάληξη που θα ήθελαν στο ανδρικό τμήμα του Αετού αλλά οι νεαροί παίκτες του συλλόγου πέρασαν, μια μέρα νωρίτερα, ένα απολαυστικό απόγευμα στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μια “γεύση” από Α1 σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες υποστήριξαν με αρκετό σθένος και δυνατή φωνή τους Θεσσαλονικείς στα δύσκολα σημεία του αγώνα και ο Αντώνης Ασημακόπουλος και οι συμπαίκτες του τους το ανταπέδωσαν με μια αρκετά καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη.

Η ομάδα του Αετού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ για την εμπειρία που έζησαν οι μικροί της παίκτες.
Αναλυτικά: “Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. “ΑΕΤΟΥ” ΚΙΛΚΙΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καθώς και όλο το προσωπικό της, για την άψογη φιλοξενία των μικρών αθλητών, αθλητριών και των συνοδών των ακαδημιών του συλλόγου μας στο«Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» στις 19/01/2013 για την παρακολούθηση του αγώνα της Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ”.