Ευχαριστίες από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στους Σφαιρόπουλο και Γιαννικόπουλο

Η πολυετής προσφορά των Γιώργου Σφαιρόπουλου και Θάνου Γιαννικόπουλου στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν περνά απαρατήρητη. Με τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου να φροντίζουν να εκθειάζουν και δημοσίως την προσφορά των δύο ανδρών στην ομάδα, με δημόσιο ευχαριστώ μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος. Παράλληλα εκφράζουν και το “μεγάλο ευχαριστώ” στους δύο προπονητές της ομάδας Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη, για τη συνεισφορά τους και την συνδρομή τους στην ανάκαμψη της ομάδας.

Αναλυτικά:

“O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους Γιώργο Σφαιρόπουλο και Θάνο Γιαννικόπουλο για την πολυετή προσφορά τους. Πρόκειται για δύο ανθρώπους με ήθος, που επί σειρά ετών έδειξαν συνέπεια-αφοσίωση προς τον σύλλογό μας και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του καλαθοσφαιρικού τμήματος (από τις Ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα) του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτονόητο, ότι αμφότεροι αποχωρούν από τον σύλλογο ως φίλοι και θα έχουν πάντα μια περίοπτη θέση στην «οικογένεια» του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους δύο προπονητές, Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη. Ανέλαβαν την ανδρική ομάδα μπάσκετ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και επέδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό -φανερώνοντας παράλληλα τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα- καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο οδήγησαν σε αγωνιστική ανάκαμψη στην τελική ευθεία της σεζόν 2018-19. Το προπονητικό τους έργο στην ομάδα μας ήταν πολύ σημαντικό και η προσφορά τους δεδομένη”.