Ευχαριστίες από τον Πορφύρα

Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και με το παραπάνω για τον νεοφώτιστο Πορφύρα, αφού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς χάραξε μία σταθερή πορεία πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και μάλιστα τερμάτισε στην 4η θέση της τελικής κατάταξης.

Συνεπώς, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένη από το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και για το λόγο αυτό εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 και με αφετηρία την επιτυχή πορεία της Ανδρικής της Ομάδας Μπάσκετ, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στον Όμιλό της, αισθάνεται υποχρεωμένη να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί από καρδιάς:
♦ τον προπονητή της Ομάδας κ. Κώστα Παπαμάρκο,
♦ τον βοηθό προπονητή κ. Γεώργιο Καλοΐδη,
♦ τους εφόρους κ.κ. Φ. Πρέντζα, Θ. Βασιλείου και Χρ. Καγιανιώτη,
♦ τον τέως προπονητή της Ομάδας κ. Βαγγέλη Πεταλά και
♦ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ της Ομάδας Μπάσκετ,
για τη λαμπρή και άκρως επιτυχημένη πορεία στο δύσκολο και τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, μέσα από αναρίθμητες και ποικίλες δυσκολίες.
Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους Πορφυριώτες φίλους του, που τόσο πολύ συνέβαλαν με την παρουσία τους στο θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος δεν λησμονεί και εκτιμά βαθύτατα τη γόνιμη συνεργασία των παραγόντων της Ομάδας μας με τους εργαζομένους στο κλειστό γήπεδο “Π. Σαλπέας”.