Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από τον Ερμή

Ο Τάκης Ξουρίδας με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, ξεκίνησε από χθες μια μίνι προετοιμασία ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την επόμενα κρίσιμα δύο παιχνίδια (με Ηράκλειο εκτός, με Κόροιβο εντός). Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς απουσίες και όλοι ευελπιστούν ότι η ομάδα θα μπορέσει να αποδράσει με το “διπλό” από την Κρήτη.

Άλλωστε το παιχνίδι στη Λευκάδα χάθηκε στις λεπτομέρειες  και σε κάποια διαιτητικά λάθη του ανεκδιήγητου και ανίκανου να σφυρίξει σε τέτοια ματς, Δαρλαμήτσου που είναι γεγονός ότι εξόργισαν τόσο τη διοίκηση της ομάδας όσο και προπονητές και παίκτες. Ωστόσο η ομάδα έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης και περιόρισε τα λάθη.

Εν τω μεταξύ, ο Ερμής εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον κόσμο της Λευκάδας, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στο δίδυμο Παναγιώτου – Διαμαντή.

Η ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. και τους φίλους της Δόξας Λευκάδας για την εξαιρετική φιλοξενία. Χαιρόμαστε ειλικρινά να αγωνιζόμαστε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που εκπροσωπούν επαρχιακές περιοχές και κατορθώνουν και φέρνουν πολύ κόσμο στο γήπεδο. Επίσης συγχαίρουμε για την καταπληκτική τους διαιτησία το δίδυμο Παναγιώτου – Διαμαντή».