Ευχαριστεί και ενημερώνει για δωρεάν μετακίνηση η Δάφνη

Η Δάφνη Δαφνίου πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Ενωση Ιλίου έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο της. Γι΄αυτό και η ομάδα του Χαϊδαρίου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φίλους που στηρίζουν την ομάδα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, ενώ ενημέρωσε πως στο επόμενο ντέρμπι με τον Ικαρο θα υπάρξει πούλμαν που θα τους μεταφέρει δωρεάν στην Ν. Σμύρνη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές των Ακαδημιών, τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας για την παρουσία τους και την θερμή υποστήριξή τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο «Χρήστος Αγγουράκης».

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι αθλητές μας έχουν την ανάγκη για το ζεστό μας χειροκρότημα και στους εναπομείναντες εκτός έδρας αγώνες, ώστε να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια στο δρόμο που οδηγεί στη Β’ Εθνική.

Για αυτό το λόγο θα διατεθεί για τους φίλους της ομάδας πούλμαν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τα γραφεία της ομάδας στις 15:00.

Για την καλύτερη οργάνωση της αποστολής και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Γραμματεία του συλλόγου έως το Σάββατο 1 Απριλίου.

Όλοι μαζί στο δρόμο για τη Β΄Εθνική.

Το Δ.Σ».