Ευχαριστεί ο Φίλιππος Βέροιας τον Αμύντα για τη συμπαράστασή του…

Το δικό του ευχαριστώ εξέφρασε ο Φίλιππος Βέροιας στον Αμύντα για τη συμπαράσταση του συλλόγου του Υμηττού στην περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος της Ημαθίας, λόγω του Covid 19. “Με αφορμή τον σημερινό αναβληθέντα αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών με τον Φίλιππο Βέροιας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αμύντα θέλουν να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το Σωματείο της Βέροιας για την ταλαιπωρία που υφίσταται με τα κρούσματα του Covid-19.

Ευχόμαστε αυτή η διακοπή από την αθλητική καθημερινότητα, που ταλαιπωρεί όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου της Ημαθίας, να είναι σύντομη και την πιο άμεση επιστροφή στην κανονικότητα. Ανυπομονούμε για τη συνάντησή μας, δια ζώσης!!”, αναφέρει η επιστολή του Αμύντα, με τον Φίλιππο Βέροιας να απαντά.

“Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (αθλητές, προπονητές, διοικούσα επιτροπή) εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της στη φίλη ομάδα του Αμύντα για τις ευχές της.

Η χειρονομία αυτή και το έμπρακτο ενδιαφέρον, που μετουσιώθηκε και σε τηλεφωνική επαφή, μας τιμάει ιδιαιτέρως και είναι ενδεικτική του ήθους και της ποιότητας των ανθρώπων που απαρτίζουν την ιστορική αυτή ομάδα των Αθηνών.

Ευχόμαστε υγεία στην ομάδα του Αμύντα (όπως και σε όλες τις ομάδες του μπασκετικού στερεώματος) και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε γρήγορα και πάλι στα γήπεδα με ασφάλεια”.