Ευχαριστεί τον κόσμο του ο Αρκαδικός

arkadikos-logoΟ κόσμος βρέθηκε στο κλειστό της Τρίπολης για να στηρίξει τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη και ο Αρκαδικος με ανακοίνωσή του θέλησε να τον ευχαριστήσει.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους υπέροχους για μία ακόμα φορά φίλους της ομάδας, που στο παιχνίδι με την ΑΕ Ψυχικού είχαν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική παρουσία γεμίζοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης,συμμετέχοντας ως ο 6ος παίκτης της ομάδας ενεργά στο παιχνίδι, βοηθώντας την να φτάσει στη νίκη που έμελλε να γράψει την δική της ιστορία.

Πραγματικά η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν εκπληκτική, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο Αρκαδικός έχει μπασκετικό κοινό που στηρίζει μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και ουσιαστικά δεν υπάρχουν οι σωστές λέξεις για αυτό που ζήσαμε στο κλειστό.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο δεσμός που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ομάδας- κόσμου όλα αυτά τα χρόνια είναι ιδιαίτερα ισχυρός, αλλά αυτή η αγάπη, η συγκίνηση, η προσφορά στην ομάδα δεν είχε πιστεύουμε προηγούμενο.

Από τα βάθη της καρδιάς μας, σας ευχαριστούμε πολύ για όλα…

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με την ίδια πίστη».

Συχγαρητήρια από τον Αστέρα

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Αρκαδικό για την άνοδο στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς ολόκληρη την οικογένεια του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για την επιτυχία της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε ολόψυχα το ταξίδι στην Α1 να έχει διάρκεια και να είναι γεμάτο ευχάριστες αναμνήσεις».