Ευχαριστεί τον κόσμο του ο Φάρος

farosΜε ανακοίνωσή του ο Φάρος ευχαριστεί τον κόσμο του, ο οποίος έδωσε ηχηρό “παρών” στον αγώνα με τον Αίολο και το βοήθησε να πάρει μία σημαντική νίκη.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας ο οποίος κατέκλεισε το Κλειστό του «Π. Νικολαΐδής» στον χθεσινό αγώνα με τον Αίολο Αστακού. Παρά το γεγονός ότι ο Φάρος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, οι φίλαθλοι με την παρότρυνση και τη στήριξή τους έδωσαν ώθηση στους παίκτες μας ώστε να πάρουν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Δεδομένων των πολύ σημαντικών απουσιών βασικών παικτών μας όπως ο Νίκος Λιακόπουλος, ο Γάιος Σκορδίλης και ο Μάριος Μπατής, η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος ήταν ο έκτος παίκτης μας, κατάφερε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και περιμένουμε από τους φίλους του Κερατσινίου να βρίσκονται στο πλευρό μας σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Ο καθένας από εσάς είναι η δύναμη μας. Ελάτε στην παρέα μας!”.