Ευχαριστούμε και μπράβο για την οργάνωση…

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος διαιτητών Θράκης ευχαριστεί τόσο τον ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας, όσο και τον Δήμο της πόλης για το πετυχημένο διήμερο τουρνουά που συνδιοργάνωσαν και σε αυτό δόθηκε η δυνατότητα στους διαιτητές του συνδέσμου να συμμετάσχουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο πρόεδρος του ΣΔΚΘ Δημήτριος Μιχέλης κι η γενική γραμματέας Μαρία Τουτζαράκη αναφέρει:
“Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ  συμμετείχε στο 1ο τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ Ορεστιάδας σε συνεργασία με το Δήμο της πόλης, το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου 2011.
Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη ενώ ακόμη μεγαλύτερη ήταν η συμμετοχή του κόσμου. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στο χώρο του 1ου Γυμνασίου και του Δ.Α.Κ. Ορεστιάδας, χώροι ιδανικοί, ευρισκόμενοι στο κέντρο της πόλης, εύκολα προσβάσιμοι. Μικροί και μεγάλοι του αθλήματος και πολλοί γονείς παρακολούθησαν ένα αμφίρροπο τουρνουά.
Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει το Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ για την ευκαιρία που έδωσε στους διαιτητές του να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να συγχαρεί το σύλλογο για την άρτια οργάνωση.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ των διαιτητών στους αθλητές για την αρμονική συνεργασία τους και όλο τον  κόσμο που τίμησε τη συμμετοχή μας με το χειροκρότημά του”.