«Ευχαριστώ» από Ίκαρους Τρικάλων και Κώστα Σκρέτα στην ομάδα της πρώτης επιτυχίας στη Γ’ εθνική

«Εξυμνούμε το παρελθόν για να ξυπνήσουμε το μέλλον», είχε πει κάποτε ο Τζων Κέννεντυ και κάπως έτσι δείχνουν να σκέφτονται οι Ίκαροι Τρικάλων κι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Σκρέτας. Για τον τρικαλινό σύλλογο, λοιπόν, η 13η Μαΐου είναι μία ιδιαίτερη μέρα, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του, καθώς την ίδια μέρα το 2018 η ομάδα είχε επικρατήσει επί του Ιωνικού Διαβατών και είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ’ εθνική κατηγορία. Με αφορμή αυτή την ημέρα, οι Ίκαροι Τρικάλων και ο πρόεδρος Κώστας Σκρέτας ευχαριστούν την ομάδα εκείνης της πρώτης επιτυχίας…

«Ήταν 13 Μαΐου του 2018 όταν οι Ίκαροι Τρικάλων έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού με την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ της Ελλάδας.
Σαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μητσιάδη, πήραν στα Διαβατά την καθοριστική νίκη κόντρα στον Ιωνικό Διαβατών με 69-82 και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική.
Από τότε οι Ίκαροι Τρικάλων αποτελούν σταθερή αξία στις εθνικές κατηγορίες. Ο πρόεδρος, Κώστας Σκρέτας δεν ξέχνα τους συνοδοιπόρος εκείνης της ομάδας και θα ήθελε να ευχαριστήσει το προπονητικό σταφ και τους παίκτες για την προσπάθειά τους που αποτέλεσε το εφαλτήριο για την συνέχιση της πορείας των Ικάρων στο μπασκετικό στερέωμα της χώρας».