Ευχαριστώ από την Αγριά για την πρόσκληση στη Γ’ εθνική…

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι» κατά πως λέει κι ο Καβάφης… Κι αυτό το ταξίδι θέλουν ν’ απολαύσουν στην Αγριά, που δέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της ΕΟΚ ν’ αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Στοχεύοντας ν’ απολαύσουν αυτό το ταξίδι, αλλά συνάμα όπως τονίζουν φροντίζοντας ώστε να μην μετατραπούν σε «… μια φωτοβολίδα που γρήγορα θα σβήσει»! Οι ιθύνοντες τον σύλλογο, λοιπόν, αν έλαβαν με αρκετή καθυστέρηση αυτή την πρόσκληση, ευχαριστούν μέσω ανακοίνωσής τους την ΕΟΚ για το άλμα που τους επιτρέπει να κάνουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί με σχετικό έγγραφο που απέστειλε η #ΕΟΚ στο σύλλογο μας να συμμετέχουμε την ερχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν και η πρόσκληση έγινε αργά (10 Αυγούστου) το Δ.Σ έκρινε ότι είναι ευκαιρία η ομάδα μας να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία.
Στα 4 χρόνια της ύπαρξη της ομάδας μας μέλημα μας ήταν πάντα να πρωταγωνιστούμε στα όρια του δυνατού αλλά ταυτόχρονα να εκπέμπουμε και μια οικονομική υγεία χωρίς να κάνουμε πράγματα που θα μας μέτετρεπαν σε μια ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ που γρήγορα θα έσβηνε!!!!
Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ!!!!Ζητούμε την στήριξη των φιλάθλων και της πόλης μας που τη χρειαζόμαστε πλέον περισσότερο από ποτέ και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό το ιστορικό κάλεσμα!!!!
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ημέρα αλώστε μόνο ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί για την ομάδα μας και την πόλη της ΑΓΡΙΑΣ!!!!!
Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για όλο αυτό που έχουμε μπροστά μας αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε πάντα με ΗΘΟΣ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλα το ταξίδι»….!!!!