Ευχαριστώ από την Ελευθερούπολη στους υποστηρικτές… συνοδοιπόρους της!

Το τέλος της σεζόν βρήκε την Ελευθερούπολη να πανηγυρίζει την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και συνάμα να ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στη Β’. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο αναγνωρίζουν ότι η επιτυχία αυτή είναι προϊόν της προσπάθειας των παικτών εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, όμως δεν παραλείπουν και τη συνδρομή που είχαν από κάποιους… συνοδοιπόρους τους στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους υποστηρικτές της ομάδας, τους επιχειρηματίες που στήριξαν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθεια της Ελευθερούπολης, τους οποίους και οι διοικούντες ευχαριστούν μέσω ανακοίνωσής τους.

Αναλυτικά…

“Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τελείωσε για την αγαπημένη μας ομάδα τον ΓΣΕ. Εκτός της ιστορικής ανόδου στην Β εθνική κατηγορία θα πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη και εκπληκτική πορεία των εφήβων μας, και την 5η θέση που κατέλαβαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη. Στην προσπάθεια μας αυτή πρέπει ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε κάποιους πολύ σημαντικούς ανθρώπους και επιχειρηματίες οι οποίοι μας στήριξαν, με το παραπάνω, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Μεγάλη ήταν η βοήθεια των κυρίων Αναστασιάδη Φίλιππα (εταιρία PHILIPPOS OLIVES) και του κυρίου Λαζαρίδη Σάββα (CAFFE APARTO). Σημαντική ήταν η χορηγία της Κάβα Αργυρίου, της ξυλείας του κυρίου Ταουκτσή Κωνσταντίνου και του beach bar «CUBA» της κυρίας Ξουλόγη Στέλλα.

Επιπρόσθετα οικονομικά μας βοήθησαν και αρκετοί ακόμη όπως: Μποσμπότης Χρήστος, εταιρία «ALVESTA HELLAS» του κυρίου Καπνίδη Γεώργιου, το καφέ «Πλάτανος», τα είδη υγιεινής «Τσιπουροπούλου Σοφία ΟΕ», Κάβα ποτών Ζραφκόπουλος, ο πολιτευτής Πασχαλίδης Ιωάννης, το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΑ Ελευθερούπολης και ο κύριος Μανωλαράς Χρυσόστομος.

Τους ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια τους”.

.
Διαβάστε ακόμη…