«Ευχαριστώ» από την Χαλκίδα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Χαλκίδας και βοήθησαν στη νίκη επί το Ίλιον θέλησαν να που οι ιθύνοντες της πρωτοπόρου του 2ου ομίλου νότου, μέσω του επίσημου σάιτ τους.

Αναλυτικά:

«Ολοι οι άνθρωποι της ομάδας του Γυμναστικού , και ειδικά οι παίκτες αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους 800 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν την Κυριακή στο κλειστό της Κανήθου στο ντέρμπυ με την ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

Πραγματικά πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που είχαν μαζευτεί τόσοι πολλοί φίλαθλοι για έναν αγώνα μπάσκετ Χαλδαϊκής ομάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας αποδεικνύει ότι μπορεί μεν να είναι απαιτητικός ,αλλά “διψάει” για επιτυχίες και όταν διαπιστώσει ότι κάποια ομάδα της πόλης μας , κάνει σοβαρή δουλειά πρωταθλητισμού , τότε στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.

Ετσι φέτος, όλοι οι Χαλκιδαίοι φίλαθλοι δείχνουν ότι είναι κοντά στην ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ κάθε αγωνιστική και περισσότεροι και όσο η ομάδα συνεχίζει τις επιτυχίες και δεν απογοητεύει αυτούς τους φιλάθλους , τότε σίγουρα το κλειστό της Κανήθου θα γεμίζει όλο και περισσότερο από κόσμο στα παιχνίδια της ομάδας.

Βέβαια αυτό που μένει είναι να συνεχιστεί αυτή η πολύ καλή και δύσκολη προσπάθεια πρωταθλητισμού που κάνει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ έτσι ώστε να “κρατήσει” κοντά του τον κόσμο και να καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσει μαζί του , την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία!!!».