“Ευχαριστώ” από τον Έσπερο Λαμίας σε όλους τους υποστηρικτές του…

Δημόσιο ευχαριστώ απευθύνει ο Έσπερος Λαμίας προς όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα. Από τους φίλους που κάθε αγωνιστική “ζεσταίνουν” παίκτες και προπονητικό επιτελείο, αλλά και όλους τους μικρούς χορηγούς, που στηρίζουν την δύσκολη προσπάθεια του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Με το ξεκίνημα του νέου έτους 2020,η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας, κέρδισε την πολύ καλή ομάδα του ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ,με σκορ (79-74).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας γνωρίζοντας περισσότερο από οποιονδήποτε τις δυσκολίες του αγωνιστικού μαραθωνίου στις ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που δίνουμε την μάχη επιβίωσης ως ερασιτεχνικό σωματείο, κύρια για την ανάπτυξη του basketball στην πόλη της Λαμίας και κατ΄επέκτασιν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει:
ΤΟΥΣ φίλους της ομάδας, που ζεσταίνουν με την παρουσία τους τις καρδιές των αθλητών μας και του προπονητικού επιτελείου ,ώστε να συνεχίζουν με συνέπεια την προσπάθειά τους.
ΟΛΟΥΣ τους μικρούς χορηγούς, οι οποίοι μαζί με τους φορείς της πόλης και τους επώνυμους κατέχοντες αξιώματα, στηρίζουν ηθικά και υλικά τον σύλλογό μας.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους κατέχοντες το προνόμιο της ηλεκτρονικής και έντυπης ενημέρωσης, για την αφιλοκερδή και ανιδιοτελή στήριξη που παρέχουν δια της εικόνας και ήχου, ώστε να προβάλλονται οι προσπάθειες όλων των τμημάτων του οργανισμού ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Ευχαριστούμε και όλους, οι οποίοι με την ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτική τους επισημαίνουν τυχόν παραλήψεις μας, επισημαίνοντας ότι κατά την ώρα της συνεχούς δράσης δεν χωρούν μεμψιμοιρίες.
Τέλος διαβεβαιώνουμε ΟΛΟΥΣ ότι στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς και η ώρα του απολογισμού θα έλθει με νηφαλιότητα, όταν ολοκληρώσουμε το έργο μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ”.