Ευχαριστώ απ’ τους διαιτητές Θράκης

Την αρμονική συνεργασία αθλητών, προπονητών, αλλά και του κόσμου με τους διαιτητές τόσο στο 2ο τουρνουά Basketball 3 on 3 που διοργάνωσε ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας, όσο και στο 1ο Πανθρακικό Τουρνουά Basketball 3 on 3 που διοργάνωσε ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ επισημαίνει ο σύνδεσμος διαιτητών Θράκης στην ανακοίνωση που εξέδωσε…

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ,  το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου 2012, συμμετείχε στο 2ο τουρνουά Basketball 3 on 3 που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου της πόλης και στο 1ο Πανθρακικό Τουρνουά Basketball 3 on 3 που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ σε συνεργασία με το “Θράκη sport.gr”  στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.

Ένα πραγματικό μπασκετικό πάρτι στήθηκε στους δύο ανοιχτούς χώρους του Έβρου, όπου αθλητές, μικροί και μεγάλοι, συνδύασαν τον αθλητισμό και τη διασκέδαση με μουσική, happenings, διαγωνισμούς, δυνατούς αγώνες και  έπαθλα. Τιμητική ήταν η παρουσία του Γιώργου Σιγάλα.

Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει τα δύο Σωματεία και τους χορηγούς για την ευκαιρία που έδωσαν στους διαιτητές του να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να τους συγχαρεί  για την άρτια οργάνωση. Επίσης συγχαίρει τους αθλητές για την αρμονική συνεργασία τους και όλο τον  κόσμο που τίμησε τη συμμετοχή των Διαιτητών με το χειροκρότημά του».