“Ευχαριστώ” στους “Queen’s boyz”

Ο Φίλιππος Βέροιας πήγε στην Αρναία με περίπου 50 οπαδούς του, οι οποίοι μετέτρεψαν σε… “Δημήτρης Βικέλας” με τις φωνές και τα τύμπανα τους την έδρα του Στρατωνίου. Δεν έλειψαν και κάποιες αντεγκλήσεις με τους γηπεδούχους, εντούτοις από τη στιγμή που δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο, αυτό που έμεινε στο τέλος της ημέρας ήταν η γενικότερη (καλή) ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στη Χαλκιδική. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η διοίκηση του Φιλίππου εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους “Queen’s boyz” για τη συμπαράστασή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θέλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τους «QUEEN BOYZ» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο κλειστό της Αρναίας συμπαραστεκόμενοι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Στρατώνι δημιουργώντας παράλληλα μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Η μεγαλειώδης και δυναμική παρουσία του κόσμου, παρόλο την ταλαιπωρία που υπέστη κατά την διάρκεια μεταφοράς, εμψύχωσε παίχτες και προπονητές και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης νίκης της ομάδας μας.

Θέλουμε δύο ακόμη νίκες για να σιγουρέψουμε την άνοδο μας στην Α2. Ζητούμε από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να συμπαρίσταται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες είναι σκληρή και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων σε ΚΑΘΕ αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Όλοι μαζί για την κορυφή !!!!

Ευχαριστήριο σε Στρατώνι

Επίσης ευχαριστούμε παίχτες, προπονητές αλλά και την Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Στρατωνίου για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους».