Ευχαριστώ της ΕΟΚ στην περιφέρεια που “αγκάλιασε” το μπάσκετ

gre-ethniki efhvwn-u19“Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα” ήταν ο τίτλος μίας εκπομπής που προβαλλόταν πριν από πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση κι αυτόν τον τίτλο φρόντισε να τον επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τούτο το καλοκαίρι η περιφέρεια, με τον τρόπο που “αγκάλιασε” το μπάσκετ και τις ομάδες των εφήβων και των ανδρών. Μία… αγκαλιά, την οποία αισθάνθηκε για τα καλά κι η ομοσπονδία κι έσπευσε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ είναι προς όλους εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό των εθνικών ομάδων και κυρίως προς τον κόσμο που με την δυναμική του παρουσία, έστειλε και το μήνυμα. Το ελληνικό μπάσκετ να βγει ακόμη πιο δυνατά στην περιφέρεια, που αγαπά το άθλημα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:
“Η Ελλάδα φέτος αγκάλιασε το μπάσκετ μέσα από τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και την Εθνική Ανδρών.

Από την Κρήτη ως το Βόλο και την Ξάνθη τα γήπεδα γέμισαν και ο κόσμος αγκάλιασε το μπάσκετ και τους παίκτες.

Η ΕΟΚ μέσω επιστολών ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στη διοργάνωση και επιτυχία των τριών φετινών διοργανώσεων (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19-Ηράκλειο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18-Βόλος, Διεθνές Τουρνουά Ανδρών-Ξάνθη): Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Γιώργο Παυλίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης (Περιφέρειας Ενότητας Ξάνθης), Κώστα Ζαγναφέρη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ευχαριστεί και τον κόσμο που αγκάλιασε τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα όπου κι αν αγωνίστηκαν, δημιουργώντας ζεστή, αλλά κόσμια ατμόσφαιρα, καθώς και τους εθελοντές για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία των διοργανώσεων”.