“Ευχαριστώ” της Κύμης σ’ αυτούς που αποχώρησαν…

gs_kymis-logoΟύτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννέα είναι συνολικά οι παίκτες που τη νέα περίοδο δεν θα φοράνε τη φανέλα της Κύμης κι αυτούς η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να τους ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:
“Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει ότι την νέα αγωνιστική σεζόν δεν θα ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας οι αθλητές Βαγγέλης Δήμος, Γιώργος Γυφτονικολός, Διονύσης Καραμπάτσος, Γιάννης Γκρινιάρης, Νεκτάριος Μπίρμπας, Σωτήρης Τσιριμώκος, Φώτης Μπολάνος, Σταύρος Γεωργιάδης και Άλκης Αγγελής.

Τα παραπάνω παιδιά ήταν υπόδειγμα ήθους όσο καιρό αγωνίστηκαν στην Κύμη, συνέδεσαν το όνομα τους με τις μεγάλες επιτυχίες του Γυμναστικού και πλέον αποτελούν μέρος της ιστορίας του. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και χαρά στην αθλητική τους καριέρα, καθώς και στην προσωπική τους ζωή!

Επιπλέον, ανακοινώνουμε ότι στο ρόστερ του Γυμναστικού παραμένουν οι Παντελής Σέττος, Παναγιώτης Κατράνας, Δημήτρης Παπαντωνίου και Άγγελος Σιαμανδούρας, οι οποίοι μαζί με τις φετινές μεταγραφές θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας, αφού μεγάλη φιλοδοξία όλων μας είναι η διεκδίκηση της πέμπτης διαδοχικής ανόδου”!