Ευχαριστώ του ΑΟ Αγρινίου σε Νικόπολη και ΒΑΟ Άρτας για τη συνδρομή τους…

Τη συνδρομή των ΒΑΟ Άρτας και Νικόπολης Πρέβεζας ζήτησαν οι ιθύνοντες τον ΑΟ Αγρινίου, προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα τους σε πλήρη σύνθεση κόντρα στην Καστοριά. Το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον αγρινιώτικο σύλλογο και την Καστοριά είναι προγραμματισμένος για τις 5 το απόγευμα, όμως δύο από τους παίκτες του ΑΟΑ φαινόταν ότι δεν θα μπορούσαν να τεθούν στη διάθεση του Χρήστου Μυριούνη.agrinio

Ο λόγος για τους νεαρούς Σαπλαούρα και Πατσαντζόπουλο, που αγωνίζονται και με την εφηβική ομάδα. Το παιχνίδι του εφηβικού τμήματος, όμως στην Άρτα ήταν προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι και όλα έδειχναν ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Οι ιθύνοντες, ωστόσο τον ΒΑΟ Άρτας αλλά και της Νικόπολης Πρέβεζας, έδειξαν κατανόηση στο πρόβλημα του αγρινιώτικου συλλόγου και δέχθηκαν την αλλαγή ώρας του ματς των εφήβων. Έτσι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, δίνοντας το χρόνο που χρειάζεται ώστε οι δύο μικροί να προλάβουν να επιστρέψουν έγκαιρα στο Αγρίνιο και να τεθούν στη διάθεση του Μυριούνη.

Ο ΑΟ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνεισέφεραν ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον παράγοντα της Νικόπολης Πρέβεζας Θόδωρο Μυζίκο, που έκανε δεκτό το αίτημα για αλλαγή ώρας, καθώς στο γήπεδο είχε οριστεί την ίδια ώρα (12:00), το ματς Πύρρος Αρταίων – Νικόπολη Πρέβεζας.