Ευχαριστώ του ΚΑΟΚ για τη φιλοξενία από το Princess of Kos

Ο ΚΑΟΚ ταξίδεψε στην Κω και φεύγοντας πήρε στις… αποσκευές του καλές αναμνήσεις. Όχι τόσο εντός παρκέ, αφού ο Ιπποκράτης αποδείχθηκε πολύ “σκληρό καρύδι”, αλλά από τη φιλοξενία που έτυχε και κυρίως για το γεγονός ότι σε τέτοιες δύσκολες εποχές, δεν χρειάστηκε να επιβαρυνθεί για έξοδα διαμονής και διατροφής! Και αυτό διότι η διαμονή και η διατροφή της αποστολής καλύφθηκε από το Princess of Kos, το οποίο οι κορίνθιοι έσπευσαν να ευχαριστήσουν. Τόσο στη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, όσο και μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες :
Για την παροχή δωρεάν διαμονής και διατροφής στην αποστολή της ομάδας στην Κώ, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Princess of kos. (www.Princessofkos.com).
Συγκεκριμένα στον Ιδιοκτήτη και συντοπίτη μας κύριο Κωστήρη Χρήστο,τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, καθώς και στο προσωπικό για την εγκάρδια φιλοξενία και την εν γένει άψογη παροχή υπηρεσιών τους προς την ομάδα μας.
Ο ΚΑΟ Κορίνθου απέκτησε στο πρόσωπο του Κυρίου Κωστηρη έναν καλό φίλο και σύμμαχο. Ευχόμαστε η διάθεση του για προσφορά να βρει ανταπόκριση και από άλλους στην πόλη μας και ίσως τότε ο Κορινθιακός αθλητισμός ν’ ανέβει ένα σκαλοπάτι μελλοντικά.

Το Δ.Σ. του ΚΑΟ Κορίνθου”…

.
Διαβάστε ακόμη…