Εχασε τη βέρα του ο Χάμφρις!

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κρις Χάμφρις – ή αν προτιμάτε σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν– στο αεροδρόμιο St. Paul της Μινεάπολη όταν έχασε την βέρα του! Ο πρόσφατα παντρεμένος με την Αμερικανίδα σελέμπριτι, free agent ωστόσο μπασκετικά, 26χρονος είχε πάει για επίσκεψη στους γονείς του, Ντέρμπα και Γουίλιαμ που λίγο έλειψε να του βγει ξινή!

Όταν πήγε νε περάσει από τον έλεγχο μετάλλων στο αεροδρόμιο, έβγαλε την βέρα του, η οποία παράπεσε και άντε μετά να την βρει. Δεν ήταν τόσο το υψηλό κόστος της (σ.σ. λέγεται ότι αξίζει 10.000 δολάρια το ειδικά φτιαγμένο για εκείνον σχέδιο του οίκου Lorraine Schwartz) αλλά οι εξηγήσεις που θα χρειαζόταν μετά να δώσει στη 30χρονη σύζυγό του. Ασχέτως, αν το δαχτυλίδι που εκείνος της πήρε για τον αρραβώνα είναι 20.5 καρατίων και κοστίζει 2εκατομμύρια δολάρια (!!!!).

 Για καλή του τύχη όμως, ο κύριος που βρισκόταν ακριβώς πίσω του στον έλεγχο είδε το συμβάν και αμέσως έπεσε στα… τέσσερα για να ψάξει τη βέρα του Χάμφρις. Μόλις «εντόπισε» το πολύτιμο αντικείμενο, έσπευσε να του το παραδώσει και εννοείται, αφού βρήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, να δηλώσει θαυμαστής όχι του πρώην παίκτη των Νετς αλλά της γυναίκας του, Κιμ Καρντάσιαν.