Εχασε το τελευταίο σουτ… κέρδισε την αιώνια ευγνωμοσύνη…

Ο “πρώτος φίλαθλος” της Ελευσίνας, Γιώργος Αμπατζόγλου έφυγε χθες από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Πανελευσιανιακός με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά σου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ προς ένδειξη τιμής στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι οι παίκτες θα φορούν πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή….

Η ανακοίνωση:

«Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Αμπατζόγλου έδωσε μία γενναία μάχη με την επάρατο νόσο για μήνες. Δυστυχώς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 άφησε την τελευταία του πνοή. Η απώλεια του είναι μεγάλη για την πόλη, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για τον Πανελευσινιακό.

Ο Σύλλογος μας αποτείνει φόρο τιμής στο Δήμαρχο και πάνω απ’’όλα στον πιστό φίλαθλο κι άνθρωπο Γιώργο Αμπατζόγλου. Οραματιστής, έβαλε τα θεμέλια προκειμένου ο πολιτισμός και ο αθλητισμός να αποτελέσουν διέξοδο για τη νεολαία της πόλης. Αθόρυβος εργάτης, στήριξε τον Πανελευσινιακό και την αθλητική ιστορία της πόλης και ο Σύλλογος του οφείλει ευγνωμοσύνη.

Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος Δημάρχου και το Δ.Σ. θα παραστεί σύσσωμο στο δημόσιο προσκύνημα στις 13:00 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα και στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα ψαλεί στις 15:00.

Προς ένδειξη τιμής οι παίκτες της ομάδας θα φέρουν πένθος στις εμφανίσεις τους ενώ στο επόμενο εντός έδρας αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημάρχου.

Το όραμα και το έργο του Γιώργου Αμπατζόγλου κληρονομιά στην εργατούπολη της Ελευσίνας που αναδεικνύεται ως μία πόλη ανάπτυξης και προόδου».