“Εχουμε καιρό για να βελτιωθούμε”

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Γαλάνης ύστερα από την άνετη νίκη του Πιερικού Αρχέλαου επί της Νήαρ Ηστ την περασμένη αγωνιστική. Ο τεχνικός του συλλόγου, σε δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχει χρόνος για περαιτέρω βελτίωση, ενώ για ακόμα μία φορά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που για ακόμα μία φορά τους στήριξε.

«Όλες οι νίκες είναι μεγάλες. Ήταν πρώτη αγωνιστική και είναι πάντα πάρα πολύ επικίνδυνες γιατί όλες οι ομάδες ξεκινούν από μηδέν νίκες και μηδέν ήττες. Δεν υπάρχει ούτε φαβορί και ούτε μπορούμε να έχουμε εικόνα της αντίπαλης ομάδας γιατί δεν ξέρουμε τι έχουν παίξει. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε καλή απόδοση, ήμασταν νευρικοί και είχαμε κάποιο άγχος παίζοντας στο μεγάλο φίλαθλο κοινό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, συνεχίσαμε το ίδιο και περιμέναμε κάποια στιγμή ότι το παιχνίδι θα ανοίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γαλάνης και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να θριαμβολογούμε, αμέσως έχουμε άλλο παιχνίδι. Κάνεις ένα πλάνο, στηρίζεις κάπου την τακτική σου και από κει και πέρα ποντάρεις με όσες πιθανότητες πιστεύεις ότι είναι οι πιο πολλές. Εμείς επενδύσαμε πάρα πολύ στην άμυνά μας και αυτό μας βγήκε. Η ομάδα μας μπορεί να έκανε τρεις μήνες προετοιμασία, αλλά τα παιχνίδια μας κρίνουν όλους».

Στο τέλος, ο τεχνικός του Πιερικού Αρχέλαου κατέληξε: Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να βελτιωθούμε. Αυτό που έχω να πω για τους παίκτες μας, που το ξέρουν άλλωστε, είναι ότι ένας δείκτης ετοιμότητας ο οποίος θα μας πάει μπροστά αν είμαστε καλοί, είναι ότι πρέπει να προπονούμαστε πολύ σκληρά μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα και πρέπει να κρατηθούμε. Ο κόσμος μας ήταν πάρα πολύ ζεστός και ανυπόμονος. Τον ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και περιμένουμε και άλλους, περισσότερους φίλους γιατί τους έχουμε ανάγκη και θα προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».