«Εχουμε μάθει να παίζουμε με τον κόσμο μας»

Η Νίκη Βόλου έχει μάθει να παίζει με τον κόσμο της, συνεπώς η αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό χωρίς κόσμο στις κερκίδες του κλειστού της Νέας Ιωνίας θα είναι τελείως διαφορετική για αυτήν. Αυτό υπογραμμίζει και ο Γιώργος Ζαφειρούδης μιλώντας στο infobasket για το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που επέβαλλε στους Βολιώτες η ΕΟΚ, για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με το Ηράκλειο.

«Δεν δουλέψαμε όπως θα θέλαμε στο διάστημα των εορτών αλλά τουλάχιστον είμαστε όλοι καλά. Ξέρουμε ότι ο Αίολος και ο Φιλαθλητικός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην κατηγορία και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτό. Εχουμε μάθει όμως να παίζουμε και με τον κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη στο γήπεδό μας, και αυτό μας το πήρανε για κάποια πράγματα που δεν έγιναν ποτέ» λέει ο προπονητής της Νίκης.

Οι Βολιώτες προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες (από Αιγάλεω και Κόροιβο) και έχουν μπροστά τους πρόγραμμα-βουνό, καθώς μετά τον Φιλαθλητικό ακολουθούν η Αγία Παρασκευή (εκτός έδρας) και ο Αίολος (εντός έδρας).