«Εχουν πέσει θύματα “παραπληροφόρησης”»

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΑΕΚ δεν θα έδωσε ο Απόλλωνας Πατρών, δίνοντας τη δική του εκδοχή επί του θέματος…

Αναλυτικά:

«Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο και κάποιοι δυστυχώς για το ελληνικό μπάσκετ την έχουν “μικρύνει”. Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που τώρα τη διοικούν έχουν πέσει θύματα “παραπληροφόρησης”.

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι έχουμε κληθεί να απολογηθούμε στον αθλητικό δικαστή την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. και όχι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου όπως εσφαλμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Ως ένα βαθμό κατανοούμε την αγωνία τους για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1 Εθνική. Η μεγάλη ΑΕΚ όμως θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε όλα σαν πραγματικά μεγάλη που είναι!

Εμείς στον Απόλλωνα στο παιχνίδι του α’ γύρου, δεν προσπαθήσαμε ούτε να δημιουργήσουμε κλίμα και εντυπώσεις, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα παρόλο που οι φίλαθλοί της δημιούργησαν φοβερά επεισόδια, με τα οποία δεν ασχοληθήκαμε ποτέ και την αντιμετωπίσαμε με τον σεβασμό που αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι και αντί επιλόγου θυμίζουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΑΕΚ πριν το μεταξύ μας παιχνίδι στην Πάτρα: “Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας, έτσι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα μας την Παρασκευή. Επίσης ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα για την εξασφάλιση 200 εισιτηρίων για το παιχνίδι, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας μας”.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, το ελληνικό μπάσκετ την έχει ανάγκη, όχι απλώς να επιστρέψει στην Α1, αλλά να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια!».