Με νίκη επί της Μεσσήνης (71-51) άρχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, έστω και ανεπίσημες, ο Αρκαδικός. Η ομάδα της Τρίπολης ικανοποίησε τον Γιάννη Καστρίτη, που έδωσε ρεπό στους παίκτες του για αύριο και από τη Δευτέρα θα επικεντρωθεί στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με τον Φίλιππο Βέροιας, για το κύπελλο Ελλάδας.

«Για μας ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, που χρησίμευσε περισσότερο ως ξεμούδιασμα των παικτών, προκειμένου να αλλάξουμε παραστάσεις μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας. Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό» τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης.

«Είδαμε και πολύ περισσότερα που χρειαζόμαστε βελτίωση, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας σε κάθε προπόνηση από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι το σημερινό φιλικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Το κίνητρο είναι και πρέπει να είναι υψηλό για όλους μας, οπότε δουλειά και πάλι δουλειά».