Ζάρας: «Ελπίζουμε για το κάτι παραπάνω»

Ο ΚΑΟ Δράμας μαζί με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Καβάλα είναι οι τέσσερις ομάδες οι οποίες βρίσκονται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένουν την κλήρωση στις 29 Οκτωβρίου προκειμένου να μάθουν πως θα είναι τα ζευγάρια στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης. Ο Θεόδωρος Ζάρας περιμένει μαζί με τους συμπαίκτες του ελπίζοντας να μπορέσει η ομάδα του να πάρει μια ακόμα μεγάλη πρόκριση και να βρεθεί στο τελικό του Κυπέλλου. Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στην διοργάνωση αλλά και στο μέλλον και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Πως νιώθετε για την παρουσία σας στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Σίγουρα η μέχρι τώρα παρουσία μας στο Κύπελλο είναι άκρως επιτυχημένη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πάρα πολύ καλά. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας και για την περιοχή μας να είμαστε στους τέσσερις. Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να παίξουμε στον ημιτελικό με την Καβάλα προκειμένου να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και να κυνηγήσουμε το θαύμα γνωρίζοντας όμως ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο»

Εσύ προσωπικά όντας βασικό μέλος της ομάδας σου τι περιμένεις φέτος να δεις από τον ΚΑΟΔ;

«Εμείς θέλουμε σιγά σιγά να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και όχι να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να λέμε μεγάλα λόγια. Προς το παρόν έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Πανιώνιο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και από εκεί και πέρα να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει. Σίγουρα στοχεύουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε εντός του παρκέ».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το κλειδί για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει φέτος;

«Σίγουρα είναι το καλό κλίμα το οποίο έχουμε στην ομάδα και το οποίο θα πρέπει να διατηρήσουμε. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια και παράλληλα να παίζουμε μπάσκετ με μυαλό. Τέλος θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στην άμυνα γιατί είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τις νίκες στις ομάδες».

Κλείνοντας θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για την φετινή σεζόν;

«Η μοναδική ευχή είναι να έχουμε υγεία. Αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Παράλληλα ελπίζω τα πράγματα σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα να είναι λίγο πιο ορθόδοξα και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».