Ζήβας: «Παίζουμε για να προοδεύουμε»

Μία νίκη απέμεινε για να πανηγυρίσει ο Φιλαθλητικός την άνοδό του στην Α2, κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί στον αγώνα-γιορτή της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό του Ζωγράφου, απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Φλόγας. Ακόμα και τώρα, πάντως, με την ομάδα του Ζωγράφου να βρίσκεται ουσιαστικά και με τα δύο πόδια στην Α2, ο Τάκης Ζήβας δεν έχει σκοπό να θριαμβολογήσει…

«Στόχος μας είναι να παίζουμε για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, να προοδεύουμε» λέει ο προπονητής του Φιλαθλητικού. «Η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι αποτελείται από πολλά παιδιά που είναι 21-22 ετών. Κόντρα στη ΜΕΝΤ, για παράδειγμα, έπαιξε πολύ καλά ο Γιαννάκης ο Αντετοκούμπο που είναι 17 χρόνων. Εχουμε κι άλλα νέα παιδιά που θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από εδώ και πέρα, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις μέσα από αγώνες» συνεχίζει ο Ζήβας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα έχει κόντρα στην Αναγέννηση τους δύο τραυματίες, τον Σαλούστρο και τον Λιακόπουλο, οι οποίοι συγκρούστηκαν σε μία προπόνηση γόνατο με γόνατο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αγωνιστούν κόντρα στη ΜΕΝΤ.