Ζήσης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας…»

Η Εθνική πάλεψε για την πρόκριση της την τετράδα της διοργάνωσης πάνω από 35 λεπτά αλλά στο τέλος η προσωπικότητα του Πάρκερ τη… λύγισε. Ο Νίκος Ζήσης σε δηώσεις του μετά το ματς μίλησε για τη σωστή τακτική της Εθνικής ομάδας,, αλλά παράλληλα και την αδυναμία της να σκοράρει κάτι που τελικά της στοίχησε τη νίκη. Ο Ζήσης τόνισε πως αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να συγκεντρωθούν καθώς αύριο παίζουν το δικός τους τελικό!

«Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας. Είπαμε να μην αφήσουμε τη Γαλλία να τρέξει και να πάρει σε δεύτερες ευκαιρίες και το κάναμε. Ομως, χάσαμε την επίθεση, ήμασταν άστοχοι ακόμα και σε εύκολα σουτ. Επαιξε ρόλο και η ποιότητα της Γαλλίας καθώς τα τελευταία τρία λεπτά έβαλε μεγάλα σουτ.  Δυστυχώς δε κάναμε τον κάτι παραπάνω. Πετύχαμε σε κακή βραδιά τη Γαλλία και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Μένουμε με την πικρία. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παίξουμε αύριο», ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της Σιένα και συνέχισε:

«Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά η στρατηγική μας ήταν σωστή. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια να  βάλουμε όμως τα σουτ».

«Θέλαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Τώρα πρέπει να ανασυγκρωτηθούμε και να ξεκουραστούμε. Είδαμε τη συνέβη στη Λιθουανία που αποκλείστηκε μέσα στην  έδρα της και σήμερα νίκησε.  Θέλαμε να πάμε στην τετράδα, δεν τα καταφέραμε πάμε για αύριο».