Ζήτησε εξαίρεση του Λαζαρίδη

Την εξαίρεση του διαιτητή Λαζαρίδη ζήτησε η Νίκη από την ΕΟΚ. Ο σύλλογος του Βόλου χαρακτηρίζει τον ρέφερι ως μη ικανό να διαχειριστεί αγώνες της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά:

«Την εξαίρεση του διαιτητή Λαζαρίδη από τους επόμενους αγώνες της ζήτησε η Νίκη Βόλου από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Ο εν λόγω διαιτητής αδίκησε κατάφορα την ομάδα μπάσκετ της Νίκης και ήταν απόλυτα εχθρικός προς αυτήν, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με τον Φιλαθλητικό στις 8 Ιανουαρίου.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις συμμετοχής στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και θεωρεί αδιανόητο να συναντά τέτοια εμπόδια, από ανθρώπους που καλούνται να υπηρετούν το ευ αγωνίζεσθαι και να είναι οι κύριοι θεματοφύλακες της ομαλής διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Έτσι, ο σύλλογος ζήτησε εγγράφως από την ΕΟΚ να εξαιρεθεί από τους προσεχείς αγώνες του ο κ. Λαζαρίδης της Ένωσης Διαιτητών Θεσσαλονίκης, τον οποίο χαρακτηρίζει ως μη ικανό να διαχειριστεί τις απαιτήσεις αγώνων της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ενημέρωσε σχετικά και την ΕΣΚΑΘ, καλώντας την στο μέτρο των δυνατοτήτων της να πράξει καθετί αναγκαίο ώστε να προστατεύσει την ομάδα από παρόμοια φαινόμενα».