Ζαβός: «Δεν τη δικαιώνουν τα αποτελέσματα»

Η παραίτηση του Κώστα Σορώτου από την τεχνική ηγεσία τον οδήγησε στον πάγκο του Αμύντα. Ο Αλέξης Ζαβός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη νέα του… αποστολή, ενώ δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν. Παράλληλα αναφέρε πως πρώτο φαβορί είναι ο ΚΑΟΔ, ενώ για τις υπόλοιπες ομάδες δήλωσε πως έχουν πάνω-κάτω την ίδια δυναμική.

«Η βαθμολογική κατάσταση είναι δύσκολη. Ο Αμύντας Δάφνης ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με προσδοκίες. Έκανε προσθήκες, είχε καλό προπονητή και όλοι πιστεύαμε πως η ομάδα θα έχει μία καλύτερη εικόνα. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν έχουν δικαιώσει αυτή την προσπάθεια και τώρα βρισκόμαστε στην αρχή ενός αγώνα για την ανάκαμψη της ομάδας», σχολίασε αρχικά ο νέος τεχνικός του Αμύντα και συνέχισε:

«Εκτιμώ τη δουλειά του προηγούμενου προπονητή με τον οποίο υπήρξα φίλος και συνεργάτης. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο της ομάδας, καθώς δεν τίθεται θέμα προπονητικού προγράμματος. Τα παιδιά έχουν δυνατότητες, έχουν μία διοίκηση συμπαγή, η οποία τους στηρίζει, υπάρχει υγεία, οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη δώσουμε το… 1000% των δυνατοτήτων μας».

Σχολιάζοντας το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους, ο Αλέξης Ζαβός ανέφερε : «Η ΑΕΚ Άργους προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει να τα προσέξεις. Όλα μπορείς να τα προσεγγίσεις, αρκεί να είσαι εσύ καλός. Η κατηγορία αυτό μας έχει διδάξει. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα μπερδεμένο. Δεν έχουν ξεχωρίσει ακόμα κάποιες ομάδες. Όλες έχουν την ίδια δυναμική. Πέραν της Δράμας, η οποία βάσει αποτελεσμάτων δικαιώνεται, οι άλλοι πάνω κάτω βρίσκονται στα ίδια».