Ζαβός: «Οι παίκτες μου είναι παλικάρια»

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ο Αμύντας καθώς το “διπλό” στο Λαύριο ήταν μία από τις εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής.  Η ομάδα του Αλέξη Ζαβού φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματά της . Ο Αλέξης Ζαβός όπως είναι φυσικό έμεινε ευχαριστημένος τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση των παικτών του, τους οποίους μάλιστα  στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ χαρακτήρισε και παλικάρια, ενώ παράλληλα εστίασε στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας.   

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Λαυρίου:
«Ήταν η καλύτερη αρχή που μπορούσαμε να φανταστούμε. Είχαμε αρκετά προβλήματα, καθώς στην αρχή της εβδομάδας είχε υποστεί θλάση ο Θοδωρής Βαρδιάνος, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Μπάμπης Σαμοθράκης που είναι πολύ βασικός αθλητής για εμάς. Οι παίκτες μου είναι παλικάρια και το έδειξαν. Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη μνεία στον Λεωνίδα Ζούπα, ο οποίος είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας αλλά και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν να έρθει αυτή η εκτός έδρας νίκη».

Αν αυτή η νίκη αλλάζει κάτι στους στόχους και στα πλάνα της ομάδας:
«Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Αν εμείς την επόμενη αγωνιστική δεν κερδίσουμε την Λευκάδα τότε αυτή η νίκη πάει στον κάδο των απορριμμάτων. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με ενθουσιασμό αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία. Μακάρι να έχουμε υγεία, να είμαστε μαζεμένοι, να δούμε τα προβλήματα μας και να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός».