Ζαβός: « Πολύ περήφανος για τα παιδιά… Μείναμε με 6.5 παίκτες»!

 Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων με νικητήριο καλάθι του Λεωνίδα Παπαδολιά απέδρασε δύσκολα από το Ναύπλιο, κερδίζοντας με 74-73. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Αλέξανδρος Ζαβός, περιχαρής μετά το πολύτιμο «διπλό», δήλωσε:

Του Πάνου Σταμούλη

« Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ερχόμενοι εδώ είχαμε τις απουσίες του Πετροδημόπουλου και του Γκιουζέλη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποχώρησε και ο Αγγελόπουλος. Ουσιαστικά μείναμε με 6.5 παίκτες, γιατί είχαν από το 22΄ τέσσερα φάουλ ο Μαχαίρας και ο Καράμπουλας. Όμως τα παιδιά έπαιξαν μέχρι τέλους.

Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθειά τους και όχι μόνο για το Σάββατο αλλά για κάθε μέρα στις προπονήσεις στο Αιγάλεω. Δεν είμαστε πολύ καιρό στην ομάδα αλλά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Πολλά συγχαρητήρια στον Καρασταμάτη και στον Παπαδολιά για την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα σήμερα να κάνει αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ναυπλίου, είναι μια οργανωμένη ομάδα που κάνει καλή δουλειά μέσα στο πρωτάθλημα. Εύχομαι τα καλύτερα και υγεία σε όλους.
Καλή ανάρρωση και στο Ζώρζο, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος αθλητής και εύχομαι να επιστρέψει υγιής και σιδερένιος στα γήπεδα