Ζαφειρούδης: «Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια μπράβο δεν πειράζει»

Η Νίκη παρότι είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, δεν τα κατάφερε λόγω των πολλών άστοχων βολών της. Στο παρακάτω βίντεο από το magnesianes.gr μπορείτε να παρακολουθείσετε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ των οποίων και το σημείο (σ.σ. 23.46), όπου η Νίκη κερδίζει επιθετικό φάουλ και παράλληλα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δέχεται τεχνική ποινή, αλλά με τους γηπεδούχους να μην τα καταφέρνουν από τη γραμμή των βολών.

Από το 35.40 μπορείτε να δείτε και τις δηλώσεις του Γιώργου Ζαφειρούδη, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες απέναντι στη φαινομενικά την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Παρόλα αυτά επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση είμαι αναγκασμένος να σταθώ σε αυτό που γράφει η πρώτη σειρά στο φύλλο της στατιστική.

Οταν έχει τη δυνατότητα να κερδίσεις βολές, και μεις σήμερα πήραμε 32 και από αυτές αστοχείς στις 15 στην έδρα σου και μάλιστα σε κομβικό σημείο, όπου ο αντίπαλος δέχτηκε επιθετικό φάουλ και τεχνική ποινή και μπορούσαμε να πιάσουμε 7ποντο και να πιάσουμε το ματς και εμείς από όλο αυτό πήραμε ένα πόντο, νομίζω ότι ακόμα μια φορά πρέπει να παραδεχτώ ότι δικαίως χάσαμε γιατί αδυνατούμε να προσαρμοστούμε σε κάποια πράγματα. Και δεν θέλω να ξανακούσω για ψυχολογίες είναι ενοχλητικά πια για μένα.

Όταν πηγαίνεις στη γραμμής πρέπει να βάζεις δύο στις δύο αν είσαι περιφερειακός και δύο στις τρεις αν είσαι ψηλός, αλλιώς έχεις πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο γι΄αυτό,  ξέρω τη στεναχώρια των παιδιών είναι μεγάλη, ξέρω την προσπάθεια τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε μεγάλη κατηγορία ένα βήμα πριν την Α1. Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια μπράβο δεν πειράζει».