Ζαφειρούδης: «Οι παίκτες μας δεν νιώθουν καλά στην Α2»

Η Νίκη δεν κατάφερε ούτε αυτήν την αγωνιστική να κατακτήσει την πρώτη της νίκη καθώς ηττήθηκε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στον Blue Star Fm, αναφέροντας πως το αποτέλεσμα αυτό δεν λέει κάτι, καθώς η ομάδα του έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ωστόσο πως έχει την αίσθηση ότι οι παίκτες δεν νιώθουν καλά με αυτήν την κατηγορία:

«Κάναμε κακή εμφάνιση ως συνέχεια από το προηγούμενο ματς. Θεωρώ ότι επιλέξαμε να πάμε το παιχνίδι στην τακτική με τις ελλείψεις που είχαμε, αλλά σήμερα δείξαμε άλλες αδυναμίες, που δεν έχουν να κάνουν με πάθος και με διάθεση, αλλά με το πώς αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι.

Οι παίκτες που προσπάθησαν περισσότερο ήταν ο Στάμος και ο Μαυρογιάννης, δύο νέα παιδιά δικά μας, αλλά περιμένουμε σε τέτοια παιχνίδια να μας βοηθήσουν κάποια άλλα παιδιά, που έχουν περισσότερη εμπειρία. Δε λέει κάτι για μένα ήττα. Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν πολύ στεναχωρημένος από το παιχνίδι της έδρας.

Έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι η ομάδα μου έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Έχουμε μπροστά μας την Κηφισιά, που μοιάζει να είναι φαβορί, για ν’ ανέβει στην Α1, αλλά αλλιώς είναι, όταν παίζουμε στην έδρα μας, αλλιώς αισθάνονται και τα παιδιά μας. Ένα κομμάτι που πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά είναι ότι οι παίκτες μας, όπως έχω την αίσθηση, δε νιώθουν καλά στην Α2».

Πηγή: magnisianews.gr