Ζαφειρούδης: «Ούτε αγώνα σκάκι…»

Με παράπονα τελείωσε το 2011, με παράπονα ξεκίνησε το 2012 για τη Νίκη. Η ομάδα του Βόλου μετά την “άδικη”, όπως τη χαρακτήρισαν, τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με το Ηράκλειο, διαμαρτύρονται πλέον για τη διαιτησία που είχαν στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό.

«Ξεκινήσαμε το ματς εντυπωσιακά και στο 9’ είχαμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ήδη μία διαφορά ασφαλείας 8-9 πόντων. Όμως σε εκείνο το σημείο ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης Λαζαρίδης, άρχισε να δίνει τεχνικές ποινές εις βάρος μας με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να μειώσει τη διαφορά και να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης» λέει ο Γιώργος Ζαφειρούδης.

«Με όλα αυτά που έγιναν τη Κυριακή έχω να πω ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι ικανός να διαιτητεύσει ούτε αγώνα σκάκι. Νιώθουμε τρομερά αδικημένοι από τα όσα έγιναν και από τον τρόπο με τον οποίο ηττηθήκαμε» συνέχισε ο προπονητής των “κυανόλευκων”, αναφερόμενος εν συνεχεία στο επόμενο ματς, με την Αγία Παρασκευή:

«Η αντίπαλη ομάδα προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό επί του Ηρακλείου οπότε είναι σίγουρο ότι η ψυχολογία τους θα είναι στα ύψη. Με αυτό τους το αποτέλεσμα αλλάζουν και οι στόχοι τους και μπαίνουν πλέον στο κυνήγι της ανόδου. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να αποκομίσουμε κάτι καλό. Από χθες ξεκινήσαμε τη προετοιμασία μας, για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι τη Κυριακή».

Πηγή: northbasket.gr