Ζερβός: «Πάμε όπως στη Ρόδο»

Μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει η Αγία Παρασκευή καθώς αύριο (13/11, 14:00) θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Στρατώνι. Ολοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι για τοη συνέχεια το πρωταθλήματος  με τπρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Ζερβό, ο οποίος μάλιστα έδωσε… σύνθημα αντεπίθεσης για την μετέπειτα πορεία της ΚΑΠ.

Παράλληλα,  ο 34χρονος γκαρτ επισήμανε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί και θεωρεί ότι με νίκη απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Μύθου, η “Σάντα” ξεκινάει “απογείωση”…

«Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε δει ακόμη σε βίντεο τους αντιπάλους μας, θα αναλύσουμε το παιχνίδι τους πάνω (σ.σ. στην Χαλκηδόνα). Ο προπονητής μας τόνισε ότι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Το κύριο μέλημά μας είναι να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε με τον Διαγόρα και πιστεύω ότι αν εμφανίσουμε αυτό το πρόσωπο θα κυλήσουν όλα καλά για εμάς. Αυτό που γνωρίζω είναι πως πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, που πιέζει αρκετά… Εμείς από την μεριά μας, πρέπει να κρατήσουμε χαρακτήρα, να αντεπεξέλθουμε σε αυτή τους την πίεση και να έχουμε σταθερή απόδοση. Και αυτό διότι μέχρι τώρα έχουμε διακρίνει αυξομειώσεις στο παιχνίδι μας… Π.χ. στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε πολύ καλοί, ενώ στο δεύτερο να παρουσιαζόμαστε αρκετά πεσμένοι…Χάνουμε τις διαφορές που έχουμε “κτίσει” μέχρι εκείνο το σημείο και έτσι έχουν έρθει τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό θα πρέπει να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε με τον Διαγόρα Ρόδου, ώστε να επιστρέψουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Οσον αφορά την πορεία της ομάδας ο Γιώργος Ζερβός ανέφερε: «Μέχρι τώρα η ομάδα έχει παρουσιάσει δύο όψεις. Στα φιλικά, ας πούμε, δείχναμε πολύ καλά στοιχεία και μία θετικότατη εικόνα με εξαιρετικές εμφανίσεις. Στα επίσημα, από την άλλη, δεν δείχναμε το πρόσωπο που είχαμε φανερώσει όλη την εβδομάδα. Αυτό δεν γνωρίζω που οφείλεται, δεν έχουμε βρει ακόμη την αιτία… Βέβαια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε αρχίσει και “βρισκόμαστε” ευκολότερα, γεγονός που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα και πιστεύω να συνεχίσουμε κατ’ αυτό τον τρόπο και να έχει επιλυθεί επιτέλους αυτό το ζήτημα της αλλοπρόσαλλης απόδοσής μας… Αυτό το “κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κατά διαστήματα κακό μπάσκετ”… Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο πάνω, στο Στρατώνι.

Είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε αυτό. Έχουμε βρει πλέον τους ρόλους μας και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Αν με τον Διαγόρα δώσαμε το 70-80% αυτού που μπορούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο, υπάρχει ακόμη ένα 20-30%, που θα πρέπει κι αυτό να το φανερώσουμε…

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Η διοίκηση στις υποχρεώσεις της είναι εντάξει. Άπαντες είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Όλα δουλεύουν “ρολόι” στην ομάδα! Προσβλέπουμε σε μία πολύ καλύτερη συνέχεια απ’ ότι έχουμε δείξει μέχρι τώρα και αυτό είναι που επιθυμούμε όλοι. Είχαμε απορήσει και ‘μεις οι ίδιοι με το άσχημο ξεκίνημά μας, δεν ξέραμε τί φταίει για την κακή αυτή αρχή. Διότι με τα περισσότερα παιδιά βρισκόμασταν από τα προηγούμενα χρόνια μαζί, οπότε χημεία υπήρχε… Θέλω να πιστεύω ότι το ματς με τον Διαγόρα θα είναι η αρχή μίας πολύ καλύτερης πορείας και η προσεχής αναμέτρηση με το Στρατώνι να είναι η συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων…».