Ζερβός και ΚΑΠ για 14η χρονιά μαζί!

Ο Γιώργος Ζερβός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Αγία Παρσκευή γι 14η σεζόν, και γίνεται πλέον ο τρίτος παίκτες (μετά από Μαναβόπουλο και Σίννη) που ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΚΑΠ.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού της Γιώργου Ζερβού για 14η συνεχόμενη χρονιά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας!

Εξάλλου, ο 36χρονος “μπαρουτοκαπνισμένος” φόργουορντ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ΚΑΠ και θα είναι πάντοτε απ’ τα λαμπρότερα μέλη της “μελανόλευκης” οικογένειας. Έτσι, από τη στιγμή που υπήρξε από κοινού επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, ο Γιώργος Ζερβός δεν θα μπορούσε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν…

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΚΑΠ, ο αρχηγός Γιώργος Ζερβός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας (www.kap-bc.gr): “Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΚΑΠ μου έκανε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μας, ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ. Η καρδιά μου ανήκει στην ΚΑΠ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη μελανόλευκη φανέλα. Εξάλλου, είναι η ομάδα της γειτονιάς μου, εδώ έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου και τα ομορφότερα… μπασκετικά μου χρόνια! Έτσι, για ακόμη μία χρονιά -που για εμένα θα είναι η 14η συνεχόμενη στην ομάδα- θα συνεχίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να δίνω όλο μου το “είναι” με μοναδικό σκοπό την υλοποίηση των στόχων μας”».