Ζερβός: «Πρώτα η πέμπτη θέση…»

Στα 35 του χρόνια ο Γιώργος Ζερβός δεν είναι πλέον ο σκόρερ του παρελθόντος, αλλά ένα… εργαλείο για όλες τις δουλειές στα χέρια του Νίκου Χατζηπανηγύρη! Ο φόργουορντ της Αγίας Παρασκευής το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την περασμένη Κυριακή, όταν έβαλε 12 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και ήταν αυτός που ανέλαβε και το μαρκάρισμα του Θέμη Κουπίδη, του πρώτου σκόρερ της Νήαρ Ηστ.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και ήμασταν διαβασμένοι, ειδικά στο μαρκάρισμα του Κουπίδη, που είναι και ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους» δήλωσε ο Γιώργος Ζερβός στο Infobasket. Η 3η θέση παραμένει στο οπτικό πεδίο των «μελανόλευκων», ωστόσο προς το παρόν ο πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων…

«Ο πρώτος στόχος μας είναι η 5η θέση, που απ’ ότι φαίνεται θα οδηγήσει κι αυτή στην Α2. Παράλληλα κυνηγάμε και το Ηράκλειο και τη Νίκη Βόλου αλλά χρειαζόμαστε να κάνουν και στραβοπατήματα. Και το κακό είναι ότι όποτε νικάμε εμείς, νικάνε κι αυτοί» σχολιάζει ο έμπειρος φόργουορντ της Αγίας Παρασκευής, που προσθέτει αναφορικά με τον επόμενο αγώνα με τον Δούκα:

«Ξέρουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι ο Δούκας. Η νίκη του στο Αιγάλεω κάτι δείχνει. Χρειάζεται πολλή προσοχή αυτός ο αγώνας γιατί αν ο Δούκας βρει ρυθμό στο παιχνίδι του μπορεί να μας κάνει ζημιά».