Ζεστός: «Δίνουμε τη μάχη μας»

Την άποψη του για τα τελευταία παιχνίδια της Γέρας, καθώς και την ατυχία που κλονίζει το σύλλογο το τελευταίο διάστημα εξέφρασε ο Γιάννης Ζεστός σε τοπικό σάιτ της Μυτιλήνης. Ο 29χρόνος μπασκετμπολίστας καθώς και οι συμπαίκτες του δεν προτίθενται να τα παρατήσουν παρά τις όποιες αντιξοότητες παλεύοντας πεισματικά μέχρι τέλους για το στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Μεσολάβησε ένας μήνας περίπου από την τελευταία μας επικοινωνία μέσω αυτού εδώ του blog. Ένας μήνας αρκετά δύσκολος και με πολλά προβλήματα για την ομάδα. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, είχαμε με μια σειρά από ήττες που έριξε την ψυχολογία της ομάδας και σαν να μην έφθανε αυτό είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Η απουσία παικτών που είναι στρατευμένοι ήταν το καίριο σημείο που επηρέασε την εικόνα μας και τη συνολική μας παρουσία, αφού η συνοχή με την οποία ξεκινήσαμε, δεν υπήρχε πλέον.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση προστέθηκε και ο τραυματισμός του Γιάννη Τσολάκη που τον έχει αφήσει ένα μήνα εκτός αγώνων. Τραυματισμοί όμως υπήρξαν και σε άλλους παίκτες και στον υπογράφοντα βεβαίως, με αποτέλεσμα οι απουσίες παικτών από τις προπονήσεις να είναι συχνές. Όλα αυτά όπως είναι επόμενο δεν βοηθούν την πορεία της ομάδας που κλήθηκε πολλές φορές ν’ αναμετρηθεί με άλλες δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αποδεκατισμένη.

Με όλες αυτές τις ατυχίες όμως, έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στον μέσον της βαθμολογίας και κάθε εβδομάδα δίνουμε τη μάχη μας για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Βέβαια οφείλω να πω ότι ο κόσμος όλο αυτό δύσκολο διάστημα, έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει και αυτό μας δίνει δύναμη. Υπάρχουν βέβαια και επικριτές, που σχολιάζουν αρνητικά την ομάδα και χαίρονται με τις ήττες μας, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στην Αθήνα με τον Σπόρτινγκ. Μια ιστορική ομάδα την οποία κερδίσαμε στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα μας. Για μας όμως είναι μια δύσκολη έδρα, αφού η ομάδα του Σπόρτινγκ, αγωνίζεται τώρα με νέο προπονητή ο οποίος σίγουρα θα έχει αλλάξει κάποια πράγματα και αγωνιστικά η εικόνα της, απέναντί μας δεν θα είναι η ίδια».

Πηγή: lesvossport.gr