“Ζημιά τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογο μας”…

Τελικά η ανοησία δεν έχει όρια και οι ανεγκέφαλοι, εκείνοι που δεν μπορούν να λογίζονται ως άνθρωποι, δυστυχώς συνεχίζουν να ζουν ανάμεσά μας. Και λίγο έλειψε αυτοί οι ανεγκέφαλοι να κάψουν ζωντανούς 250 φίλους του μπάσκετ, που πήγαν στο γήπεδο για να διασκεδάσουν, για να περάσουν μερικές ώρες χαλαρότητας… Μία απερίσκεπτη ενέργεια, λοιπόν, κάποιων ανεγκέφαλων έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, προκάλεσε εκτεταμένης έκτασης ζημιές στο γήπεδο και έχει βάλει σε μπελάδες έναν ολόκληρο σύλλογο. 

Η Δάφνη Δαφνίου, δίχως να ευθύνεται καλείται να κλείσει τις “πληγές” που της άνοιξαν αυτοί οι ανεγκέφαλοι. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει αυτή την άκρως επικίνδυνη ενέργεια των ανεγκέφαλων και δεν κρύβει ότι επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα 12/11/2017 γίναμε μάρτυρες σε ένα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά χρονικά γεγονός. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Νικαίας κι ενώ ουσιαστικά το αποτέλεσμα είχε κριθεί δίκαια υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, κινδύνευσαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι, φίλαθλοι, αθλητές, διαιτητές κι όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες.

Άγνωστοι, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής απ’ τις αθλητικές εγκαταστάσεις και με ρίψη φωτοβολίδων προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην οροφή του κλειστού “Χρήστος Αγγουράκης”. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και η ψυχραιμία των υπευθύνων της ομάδας μας βοήθησαν στην έγκαιρη και ασφαλή εκκένωση και στην κατάσβεση.

Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογο μας που πλέον καλείται άνευ πάσης δικής του ευθύνης να αντιμετωπίσει την θλιβερή πραγματικότητα.
Οι όποιοι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους…
Επιφυλλασόμεθα!».