«Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τους»

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης, ο Ερμής Αγιάς για τη διαιτησία της αναμέτρησης του Σαββάτου (13/04) με τον Ηρακλή, αναφέροντας πως εκτός του βίντεο, θα ζητήσουν την τιμωρία των ρέφερι και πως στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό, δεν πρόκειται να κατέβουν σε αγώνες που σφυρίζουν οι Παφίλης και Μπήτης.

 

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Αγιάς διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία τον κύριων Μπητη και Παφίλη στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μας έκανε μια καλή εμφάνιση και μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε στο σκορ . Ο κύριος Μπητης στοχοποίησε τον αθλητή μας Νεστορα Κομματο και τον απέβαλε σε εκείνο το σημείο με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια ανύπαρκτη τεχνική ποινή . Μέχρι να αποβληθεί ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και είχε πετύχει 22 πόντους . Μετά από αυτό οι διαιτητές άρχισαν να δίνουν κάποια αστεία φάουλ υπέρ μας για να ισορροπήσουν την κατάσταση και διασκεδάσουν τις εντυπώσεις όταν η διαφορά του σκορ ήταν πάνω από δέκα πόντους υπέρ του Ηρακλή. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερμής πλησίασε και πάλι στο 81-80 και τότε ανέλαβε δράση ο κύριος Παφίλης .

Χρέωνε συνέχεια τους παίκτες μας με ανύπαρκτα επιθετικά και αμυντικά φάουλ σε σημείο να μείνει η ομάδα μας με ένα ψηλό αφού αποβλήθηκαν κατά σειρά Κομματος , Λολας και Σπυροπουλος για να έρθει φυσιολογικά η ήττα. Ενοειται ότι θα δείξουμε σε βίντεο τις φάσεις της σφαγής μας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τα λεγόμενα μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και μόνο ζημιά θα μπορούσαν να κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ από δω και πέρα. Έδειξαν ότι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τους αφού θα στείλουμε το βίντεο στα αρμόδια όργανα και την εξαίρεση τους από τους αγώνες που θα παίζει η ομάδα μας. Αν δεν γίνει αυτό εμείς δεν θα κατέβουμε να παίξουμε σε αγώνες που θα μας ορίσουν τους κυρίους Μπητη και Παφίλη στο εξής. 

Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να παίζουν με τους κόπους και τον ιδρώτα μας . Η αξιοπιστία του μπάσκετ στην Ελλάδα δέχεται συνεχώς χτυπήματα το τελευταίο διάστημα και είναι μια καλή ευκαιρία κάτι να αλλάξει από δω και πέρα . Περιμένουμε τις κινήσεις από την ΚΕΔ και την ΕΟΚ ».